Scoala Baiculesti - Arges

Scoala Gimnaziala Baiculesti - Romania

Anunturi

view:  full / summary

Munca si daruire

Posted by Baciu Ion on June 10, 2015 at 4:45 PM Comments comments (0)

Atunci cȃnd muncim și dǎruim mult timp unui lucru, vom avea și roade pe mǎsurǎ.

La Concursul judeţean de limba franceză (pentru clasele a V-a şi a VI-a) care s-a desfăşurat sâmbătă, 06.06.2015, la Şcoala Gimnazială ,,Mircea cel Bătrân’’(nr.13)’’ din Piteşti, am obținut 92 de puncte și am primit MENȚIUNE.

De aceea, eu cred cǎ proverbul “Ai carte, ai parte!” este adevǎrat.

Nicolau Evelina

Clasa a VI-a, Școala Gimnazială Băiculești

Din nou rezultate foarte bune - 2015 -

Posted by Baciu Ion on June 3, 2015 at 2:35 PM Comments comments (0)

Școala Gimnazialǎ Bǎiculești culege roadele muncii in fiecare anotimp. Asa cum v-am mai spus, noi suntem dispusi sa nu lasam sa treaca nicio luna fara sa nu aducem o realizare. De data aceasta, trei eleve ale scolii au obtinut locurile 1,2,3, si mentiune la concursuri nationale de creatie si literatura si, ca sa va aratam ca nu ne laudam de geaba atasam compunerea elevei Nicolau Evelina, compunere cu care a obtinut locul 1 la Concursul National ,,Basmul - punte de legatura intre popoare", concurs desfasurat la Constanta. Nu sunt de neglijat nici locurile de la concursul de la Iasi „Bulgare de huma'', Dragusin Georgiana, Locul 3 si Nicolau Evelina, mentiune. Si la noi in judet am obtinut premii, Evelina Nicolau, locul 1 si Codeci Ermina locul 2, la concursul “Paste in suflet de copil", concurs organizat de Scoala Gimnaziala Ciofrangeni. Promitem ca nu ne vom opri aici si vom arata ca viitorul tarii de maine este promitator!....

Prof Radulescu Didona, Scoala Gimnaziala Baiculesti

Olimpiada Universul cunoasterii prin lectura - Pitesti, 2015

Posted by Baciu Ion on February 28, 2015 at 2:15 PM Comments comments (0)

Munca, daruire, emotie si in final bucurie …. acestea sunt etapele parcurse de eleva Nicolau Evelina de la scoala noastra care, s-a calificat cu 95 de puncte, prima din judet la Olimpiada Universul cunoasterii prin lectura.
Olimpiada s-a desfasurat la
Scoala nr 13 Mircea Cel Batran din Pitesti si au participat 100 de elevi din scolile rurale, clasele V-VIII.
Evelina
a excelat ca de fiecare data, facandu-ne mandri de scoala pe care a reprezentat o si pe care ei, elevii si noi dascalii ne dorim sa o asezam intr-o ierarhie a succesului.
Nu trebuie uitat faptul ca toti elevii Scolii Baiculesti au fost antrenati in diferite competitii fie sportive, fie de cultura generala sau discipline tehnice si la final, rezultatele culese au fost pe masura.
Promitem ca pana la finalul anului scolar va vom prezenta si mai multe rezultate pentru ca la noi, competita nu se incheie aici.

Profesor: Maria Didona Radulescu

Olimpiada de Educatie tehnologica - faza judeteana - 2015

Posted by Baciu Ion on February 26, 2015 at 3:10 PM Comments comments (0)

La Olimpiada de Educație tehnologicǎ – faza județeanǎ – desfǎșuratǎ ȋn data de 21.02.2015 – proba teoretică și 25.02.2015 – proba practică, eleva PLETEA IOANA-LAVINIA, clasa a VII-a, Școala Gimnazialǎ Valea lui Enache, a obținut Premiul I și calificarea la faza națională. De asemenea, elevul EPURE ȘTEFAN-GABRIEL, clasa a VIII-a, Școala Gimnazialǎ Băiculești, a obținut Premiul al III-lea.

OLIMPIADE SCOLARE 2015

Posted by Baciu Ion on January 20, 2015 at 11:25 AM Comments comments (0)

OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ - 2015

A fi dascăl este o profesie de suflet, este o artă ce dăltuiește viitorul prin truda prezentului, este o călătorie în lumea dorințelor plină de aventurile palpitante ale efervescenței micii și marii copilării ale atâtor generații.

Fiecare rezultat al micului explorator format în școlile noastre nu poate decât hrăni sufletul cu multă bucurie.

Elevii școlii Băiculești prin frumoasele rezultate la învățătură, examene și concursuri școlare luminează de fiecare dată drumul carierei noastre de dascăli.

Sâmbătă, 17 ianuarie au dovedit încă o dată că munca noastră, a cadrelor didactice nu este în zadar. S-au dovedit cunoscători ai limbii române concurând alături de zeci de colegi la faza pe localitate a Olimpiadei de Limba Română desfășurată la Colegiul Național Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș.

Bucuria a fost deplină, nu s-au lăsat mai prejos obținând un loc 2 și participarea la faza pe județ în luna februarie.

Eleva Nicolau Evelina de la clasa a VI-a a obținut 109 puncte calificându-se. Menționez că primul loc a fost obținut cu 110 puncte.

Rezultate la fel de bune au avut și colegii Evelinei.

Eleva Pletea Ioana Lavinia (structura Valea luiEnache), clasa a VII a obtinut 96 de puncte, Voica Ioana (structura Valea Brazilor), clasa a VII a, 94 de puncte, Ticu Ramona (structura Valea Brazilor),clasa a VIII-a ,90 puncte, Ghita Andreea Teodora, (structura Valea Brazilor), clasa aVIIIa, 65 puncte, Codeci Ermina, clasa a V-a a obținut 84 puncte, urmată de Drăgușin Georgiana 79,5 puncte, Popescu Gabriel 70 puncte, Scarloi George 70 puncte și Epure Ștefan 47 puncte.

Felicitări copii și multe succese în tot ceea ce faceți!

.

Profesor: Maria Didona Radulescu

Concurs Agent Eco - ROSPA 0062

Posted by Baciu Ion on December 19, 2014 at 1:05 PM Comments comments (0)

La Concursul de desene Agent Eco – ROSPA 0062 desfășurat în perioada 20 – 30 octombrie 2014, eleva DRAGUȘIN GEORGIANA, din clasa a VI-a, din cadrul Școlii Gimnaziale Băiculești, a obținut DIPLOMĂ.

                                                                Conducerea scolii

Rezultate la CONCURSURI SCOLARE

Posted by Baciu Ion on December 12, 2014 at 2:35 PM Comments comments (0)

         La Concursul National - Simfonie de Toamna - 2014, la sectiunea creatii literare, eleva NICOLAU EVELINA GEORGIANA, din clasa a VI-a, din cadrul Scolii Gimnaziale Baiculesti, indrumata de doamna prof. Radulescu Didona, a obtinut PREMIUL al II-lea.

         Concursul s-a desfasurat in cadrul Scolii Gimnaziale "Preot Gheorghe Sandulescu" Dragomiresti - Neamt, iar lucrarea premiata s-a numit "Simfonia toamnei".

  Conducerea scolii

Sarbatoarea Comunei Baiculesti - editia a III-a -

Posted by Baciu Ion on September 18, 2014 at 10:35 AM Comments comments (0)

Sarbatoarea Comunei Baiculesti - editia a III-a -

21 Septembrie 2014

 

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Băiculeşti vă invită duminică, 21 septembrie a.c., începând cu ora 14:00, la Ziua Comunei Băiculeşti.

Loc de desfăşurare: STADIONUL COMUNEI (situat la intrare in satul Tutana)

P R O G R A M U L M A N I F E S T Ă R I I

14 00 – 14 30 - Primirea invitaților

14 30 - Deschiderea programului

15 00 – 16 00 - Acordarea diplomelor de recunoștință și a premiilor

16 00 – 20 00 - Program artistic

20 00 - Foc de artificii

 


Primarul Comunei Băiculeşti,

Ec. Dragnea Niculaie


Concurs Regional de Ecologie si Protectia Mediului

Posted by Baciu Ion on May 29, 2014 at 10:20 AM Comments comments (0)

Școala Gimnazială Băiculești

 

ORGANIZEAZĂ

 

Concurs Regional de Ecologie și Protecția Mediului

 

“Reciclarea- noua prietenă a copiilor”

 

Detaliile sunt prezentate in sectiunea “PROIECTE EDUCATIONALE”.

 

Conducerea.

Locul III la "Made for Europe" pentru Scoala Baiculesti

Posted by Baciu Ion on April 16, 2014 at 5:55 PM Comments comments (0)

http://www.argesexpres.ro/article/locul-iii-la-made-for-europe-pentru-scoala-baiculesti/

Şcoala Băiculeşti a participat săptămâna trecută la Braşov, la Concursului Naţional “Made for Europe”, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Acolo, au avut concurenţi din 123 unităţi şcolare, din toată ţara. Reprezentanţii fiecărui judeţ şi-au expus produsele finale într-un stand expoziţional cu produsele rezultate din proiectele finanţate din fonduri europene. Cei 5 elevi de la Şcoala Băiculeşti au prezentat în 5 minute, în faţa unei comisii de evaluare piesa de teatru în limba engleză Broil in the forest. Aceasta, este produsul final al proiectului multilateral “Comenius Bring outdoors inside”. Piesa a fost scrisă în limba engleză de elevi şi profesori din şcolile din comună, în parteneriat cu unităţi şcolare din Turcia, Bulgaria, Spania, Anglia şi Suedia. În urma jurizării, echipa Şcolii Băiculeşti a ocupat locul III. Juraţii au apreciat nu numai prezentarea produsului, ci şi impactul pe care aceasta l-a avut asupra contracandidaţilor.

Melania Ilina - Ziarul Arges Expres  Nr.3676 (17 aprile 2014)

http://www.argesexpres.ro/article/locul-iii-la-made-for-europe-pentru-scoala-baiculesti/


 


Rss_feed